Attracties

Zermatt, Riffelsee

Lijst van links die rechtstreeks leiden naar de ankerpunten op deze pagina.

Inleiding

⮱Onvergetelijk en ontelbaar liggen ze bij elkaar: snel even een bezoekje aan een bekoorlijk kasteel of een topmuseum, het uitzicht op adembenemende gletsjers en het ongeëvenaarde berglandschap, onderweg palmen en kleine eetgelegen zien, het houdt niet op ... een bijna onverzadigbare ontdekkingshonger, want er zijn nog vrijwel ontelbare andere Zwitserse bezienswaardigheden.

Zwitserland ontdekken

⮱Met de Centovalli Express over duizelingwekkende viaducten, langs diepe kloven en daverende watervallen rijden? In Fribourg een golfballetje slaan en daarbij ook een paar wetenswaardigheden over de stad ontdekken? Met in heel Zwitserland uitgezochte tips wordt het bekende opnieuw geënsceneerd en worden er deuren voor nieuwe buitengewone belevenissen geopend. Kom binnengewandeld!

Meer info Zwitserland ontdekken

Centovalli Express

Maison Cailler

De rondleiding voor bezoekers is gericht op de identiteit van Cailler of Switzerland en belooft een veelsoortige belevenis. Sensibel, zinnelijk en poëtisch: zo presenteert het universum van het chocolademerk zich in een transparante esthetiek met glans en filmbeelden.

Meer informatie over: Maison Cailler

Centovalli Express

De Centovalli spoorweg verbindt het Gotthard- met het Simplonspoor en Tessin met het Valle d'Ossola (I) en via de Simplon met de kortste weg naar Wallis. Maar dat is niet het enige. De treinreis is een belevenis op zich en voert door de prachtige landschappen van het Centovalli en het Valle Vigezzo.

Meer informatie over: Centovalli Express

Meer onderwerpen